Οικογενειακές Υπηρεσίες

Είστε στην Αθήνα για διακοπές με την οικογένειά σας; Χαρίστε στον εαυτό σας και στα παιδιά σας μια αξέχαστη εμπειρία που θα την θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας!

Με εξειδικευμένο εξοπλισμό και μεγέθη για παιδιά και εφήβους, ζήστε τον υποβρύχιο κόσμο στα ζεστά νερά του Αιγαίου με την ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει το επαγγελματικό μας προσωπικό.

Μια εμπειρία Discovery Scuba μπορεί να είναι το πρώτο βήμα σε μια δια βίου ερωτική σχέση με τον υποβρύχιο κόσμο και τη θάλασσα! Μη χάσετε την ευκαιρία αυτής της εμπειρίας, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά!

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε!

Οικογενειακό Πακέτο – Discover Scuba

Γνωρίστε τις καταδύσεις με ένα πρόγραμμα Try Scuba Diving κοντά στην Αθήνα. Συνοδευόμενοι από έναν έμπειρο εκπαιδευτή, θα ρίξετε μια πρώτη ματιά στον μαγευτικό υποβρύχιο κόσμο με τη χρήση μιας αναπνευστικής συσκευής (SCUBA, αυτόνομη υποβρύχια αναπνευστική συσκευή)

Διαθέτουμε τον κατάλληλο καταδυτικό εξοπλισμό για παιδιά και εφήβους, ώστε όλη η οικογένεια να μπορεί να απολαύσει την πρώτη της εμπειρία στον υποβρύχιο κόσμο με άνεση και απόλυτη ασφάλεια. Το επαγγελματικό, έμπειρο προσωπικό μας περιμένει να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να χαρίσετε στην οικογένειά σας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Οικογενειακό Πακέτο – Open Water

Εάν η παραμονή σας στην Αθήνα διαρκεί 5 ή περισσότερες ημέρες, μπορείτε να πιστοποιήσετε την οικογένειά σας ως Δύτη ανοιχτής θάλασσας και να βουτήξετε σε όλο τον κόσμο! Το μάθημα Open Water Diver είναι το πρώτο επίπεδο πιστοποιήσεων κατάδυσης. Αφού πιστοποιηθείτε ως δύτης, μπορείτε να βουτήξετε με ασφάλεια σε μέγιστο βάθος 18 μέτρων!

Επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες μας για να μάθετε πώς μπορείτε να σχεδιάσετε αυτό το πρώτο βήμα στον απίστευτο υποβρύχιο κόσμο!

Οικογενειακό Πακέτο – Κολύμβηση με μάσκα και αναπνευστήρα (Snorkeling)

Μην περιορίζετε το κολύμπι και ηλιοθεραπείας σας μόνο σε δημοφιλείς και συχνά υπερπλήρες παραλίες. Με το σκάφος μας μπορείτε να εξερευνήσετε δυσπρόσιτες παραλίες, απόμερους όρμους και να βουτήξετε κάτω από αρχαία μνημεία με θέα στη θάλασσα! Σας παρέχουμε κατάλληλες μάσκες και βατραχοπέδιλα, στολές και την ασφάλεια του έμπειρου προσωπικού μας για να κάνετε αυτή την ημέρα αξέχαστη για όλη την οικογένεια.