Επεκτείνετε τις καταδυτικές σας ικανότητες! Γίνετε Advanced Open Water Diver στην Αθήνα!

Η εκπαίδευσή σας θα βελτιώσει όσα έχετε ήδη μάθει στο Open Water Diver και θα γνωρίσετε νέους τύπους καταδύσεων κατά τη διάρκεια αυτής της καταδυτικής εκπαίδευσης

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων του σχολείου κατάδυσης  Αdvanced adventurer, θα αποκτήσετε πολλές περισσότερες δεξιότητες που θα σας κάνουν καλύτερους δύτες. Μετά από αυτό το σχολείο θα είστε ακόμα πιο άνετοι υποβρυχίως μια που θα έχειτε ήδη καταδυθεί σε ποικίλα περιβάλλοντα.

Στο τέλος του μαθήματος, θα είστε σε θέση να βουτήξετε με ασφάλεια μέχρι τα 30 μέτρα και θα γνωρίσετε τις φυσικές επιδράσεις της βαθιάς κατάδυσης, όπως για παράδειγμα η νάρκωση του αζώτου. Θα μάθετε να προσανατολίζεστε με άνεση υποβρυχίως και να υπολογίζετε αποστάσεις. Θα βουτήξετε από το σκάφος μας, θα κάνετε νυχτερινή κατάδυση, θα διασκεδάσετε μαθαίνοντας!

Προαπαιτούμενα για το σχολείο Advanced:
  • Να είστε πιστοποιημένοι δύτες ανοικτής θάλασσας (Open Water diver)
  • Να είστε τουλάχιστον 15 ετών (12 ετών για Junior Advanced)
Το σχολείο περιλαμβάνει:
  • δύο υποχρεωτικές καταδύσεις: βαθιά κατάδυση στα 30 μέτρα, και υποβρύχια πλοήγηση.
  • επιλογή τριών καταδύσεων: κατάδυση με στεγανή στολή, αναγνώριση ψαριών, γνωριμία με την υποβρύχια φύση, κατάδυση από σκάφος, κατάδυση εμπλουτισμένου αέρα Nitrox, υποβρύχια φωτογραφία, κατάδυση με υπολογιστή, έρευνα και ανέλκυση, υποβρύχια κινηματογράφηση, κατάδυση σε ναυάγιο, κ.α..
Διάρκεια εκπαίδευσης:
  • Διάρκεια μαθημάτων: 15 ώρες τουλάχιστον
  • Ελάχιστη θαλάσσια εκπαίδευση: 5 καταδύσεις σε τουλάχιστον 2 ημέρες

Δείτε περισσότερα μαθήματα