Βουτάμε με στεγανή στολή!

Κατάδυση με στεγανή στολή στην Αθήνα!

Κατάδυση με στεγανή στολή

Ότι καιρό και να έχει έξω, όσο κρύα και να είναι η θάλασσα μέσα, εσύ θα νιώθεις ζεστασιά και μάλιστα με ακόμα καλύτερη την αίσθηση της αιώρησης μια που ο αέρας κατανέμεται σε όλο σου το σώμα.

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την πρώτη σου βουτιά με στεγανή στολή.

Στο Aqualized έχουμε πολλές στεγανές για ενοικίαση, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέχρι να αποκτήσεις την δικιά σου.

Η κατάδυση με στεγανή στολή ανοίγει έναν κόσμο ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένων των καταδύσεων σε απομακρυσμένους προορισμούς της Αρκτικής και της εξερεύνησης τοποθεσιών σε κρύα νερά που σφύζουν από ζωή.

Η κατάδυση με στεγανή στολή σας κρατά ζεστούς τις ημέρες με πολλές καταδύσεις, όταν δεν θέλετε να ξοδεύετε το χρόνο σας βάζοντας και βγάζοντας στολή υγρού τύπου.

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα SSI Dry Suit Diving είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνετε δύτης στεγανής στολής και σας διδάσκει όλα όσα χρειάζεστε για να βουτήξετε με ασφάλεια και άνεση. Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε εξειδικευμένο εξοπλισμό και πώς να αντιμετωπίζετε έκτακτες περιπτώσεις στεγανής στολής. Με την ολοκλήρωση, θα πάρετε την πιστοποίηση ειδικότητας SSI Dry Suit Diving.

Δείτε περισσότερα μαθήματα