Ανακαλύψτε την Αυτόνομη κατάδυση για σχολεία (Discover Scuba for Schools)

Προσφέρετε στους μαθητές σας (ηλικίας 10 ετών και άνω) μια μοναδική υποβρύχια εμπειρία που θα τους φέρει σε επαφή με τον φυσικό κόσμο και θα τους βοηθήσει να εκτιμήσουν πόσο σημαντικός αλλά και πόσο εύθραυστος είναι. Το Discover Scuba μπορεί να είναι μέρος ενός μαθήματος περιβαλλοντικών / φυσικών επιστημών και να γίνει μια πολύ ελκυστική εμπειρία για τους μαθητές του σχολείου σας.

Η επαγγελματική μας ομάδα θα εισάγει την ομάδα στα βασικά του υποβρύχιου κόσμου (φυσική της κατάδυσης, χλωρίδα και πανίδα, επιπτώσεις στην ανθρώπινη φυσιολογία) και τον εξοπλισμό που απαιτείται. Οι μαθητές θα βιώσουν μια υποβρύχια κολύμβηση διάρκειας 45 λεπτών (περισσότερο πέταγμα παρά κολύμπι!) σε μέγιστο βάθος 4 έως 5 μέτρων, σε ομάδες των 4 το πολύ ανά εκπαιδευτή.

Οι εκπαιδευτές μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χειρισμό νέων ανθρώπων και έχουν υψηλό εκπαιδευτικό υπόβαθρο. Ο Geo έχει σπουδάσει και διδάξει φυσική, η Alex είναι θαλάσσια βιολόγος, η Elia θαλάσσια αρχαιολόγος, ο Nestor αρχηγός ανιχνευτών και το υπόλοιπο προσωπικό μας έχει ασχοληθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με την εκπαίδευση.

Το καταδυτικό μας κέντρο είναι πολύ κοντά στη θάλασσα, ενώ έχουμε και μια άλλη βάση σε ένα πολύ ωραίο beach bar, ακριβώς πάνω στην ακτή. Εναλλακτικά, μπορούμε να έρθουμε στην τοποθεσία της προτίμησής σας (το ξενοδοχείο σας ή κοντά και να χρησιμοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις της παραλίας ή της πισίνας). Παρέχουμε όλο τον απαραίτητο καταδυτικό εξοπλισμό, πτερύγια, μάσκες, στολές και αναπνευστικές συσκευές.

Είναι μια πραγματικά αξέχαστη και χαρούμενη εμπειρία που θα μείνει ζωντανή στους μαθητές για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορεί κάλλιστα να τους οδηγήσει σε ένα μονοπάτι για πιο άμεση ενασχόληση με τον υποβρύχιο κόσμο για το υπόλοιπο της ζωής τους!

Πρώτες Βοήθειες για Σχολικό Προσωπικό και Μαθητές

Προσφέρετε στο προσωπικό του σχολείου σας και στους μαθητές σας την αυτοπεποίθηση ότι γνωρίζουν πώς να αξιολογήσουν καλύτερα μια επείγουσα ιατρική κατάσταση, πώς να προσφέρουν βοήθεια και να προστατεύουν τον εαυτό τους και τους άλλους σε περίπτωση ατυχήματος.
Η εκπαίδευση React Right εστιάζει στην οικοδόμηση αυτοπεποίθησης στους διασώστες και στην αύξηση της προθυμίας τους να ανταποκριθούν όταν αντιμετωπίζουν επείγουσα ιατρική κατάσταση.
Οι συμμετέχοντες στο μάθημα μαθαίνουν απλά να ακολουθούν βήματα για επείγουσα περίθαλψη και εξασκούνται στην εφαρμογή των δεξιοτήτων σε ένα μη αγχωτικό περιβάλλον μάθησης. Έχουμε να προτείνουμε διάφορες επιλογές, ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα και προσφορά!