Συχνές ερωτήσεις

...και οι απαντήσεις τους

Η μόνη προϋπόθεση είναι να ξέρετε να κολυμπάτε! Η κατάδυση δεν είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική σωματική δραστηριότητα και την απολαμβάνουν άτομα κάθε ηλικιας και σωματικής κατάστασης.

Ναι! Μια ειδική καταδυτική δραστηριότητα που ονομάζεται “Discovery Dive” σας προσφέρει μια πρώτη και ουσιαστική γνωριμία με την κατάδυση με έναν πολύ ασφαλή και διασκεδαστικό τρόπο.

Μετά από μια σύντομη εισαγωγή στην επιστήμη και τη φυσιολογία της κατάδυσης, θα γνωρίσετε τον εξοπλισμό SCUBA και θα ενημερωθείτε για την ασφαλή χρήση του. Στη συνέχεια, έμπειροι εκπαιδευτές θα σας οδηγήσουν στα ρηχά και θα σας εισάγουν στη μαγεία του βυθού με ασφαλή, ελεγχόμενο και ευχάριστο τρόπο! Ελάτε να το δοκιμάσετε!

Τα παιδιά μπορούν να μάθουν να βουτούν από την ηλικία των 12 ετών. Μπορούν να το κάνουν μαζί με τους γονείς τους, έτσι ώστε ολόκληρη η οικογένεια να απολαύσει αυτή τη δραστηριότητα.
Η σχολή μας διαθέτει ειδικό εξοπλισμό για παιδιά στα κατάλληλα μεγέθη. Εγγυόμαστε ότι τα παιδιά όλων των ηλικιών θα έχουν άρτια εκπαίδευση και σωστή μάθηση της κατάδυσης! Μια υπέροχη δραστηριότητα που θα την απολαύσουν σε όλη τη ζωής τους.

Υπάρχουν δύο στοιχεία για την εκμάθηση της κατάδυσης:
Η θεωρία της κατάδυσης (κατανόηση της φυσιολογίας της κατάδυσης) και η εκτέλεση ορισμένων ελεγχόμενων καταδύσεων που θα σας διδάξουν πώς να είστε ασφαλείς και να απολαμβάνετε την παραμονή σας κάτω από το νερό.
Η θεωρία γίνεται με συνδυασμό συζητήσεων και παρουσιάσεων «τύπου τάξης» από τον εκπαιδευτή σας και διαδικτυακής αυτο-μελέτη. Αυτή είναι μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει έως και 10-15 ώρες (σε μερικές ημέρες).
Απαιτούνται τουλάχιστον 8 καταδύσεις ώστε ένα μέσο άτομο να εξοικειωθεί με τον εξοπλισμό κατάδυσης, τις διαδικασίες ασφάλειας και τον τρόπο αλληλεπίδρασης με το υποβρύχιο περιβάλλον.
Ανάλογα με το προσωπικό σας πρόγραμμα, αυτές οι καταδύσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε 2-3 Σαββατοκύριακα ή/και καθημερινές, κατόπιν συνεννόησης.
 
Το κόστος της ενοικίασης εξοπλισμού και η οργάνωση μιας κατάδυσης με το αγαπημένο σας κέντρο καταδύσεων δεν είναι πιο μεγάλο από το κόστος ένας αξιοπρεπούς γεύματος σε ένα εστιατόριο. Και θα σας χαρίσει πολύ περισσότερες συγκινήσεις και αναμνήσεις από οποιοδήποτε εστιατόριο!

Όχι, δεν χρειάζεται! Η συντριπτική πλειοψηφία των δυτών, ακόμη και εκείνων που βουτούν σε όλες τις διακοπές τους ή κάθε Σαββατοκύριακο, νοικιάζουν τον καταδυτικό τους εξοπλισμό.
Αλλά ακόμη και η σταδιακή αγορά κάποιων τμημάτων του εξοπλισμού κατάδυσης δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή, καθώς, με ελάχιστη συντήρηση, θα τα χαρείτε πάνω από 20 χρόνια και θα σας προσφέρουν αμέτρητες ώρες απόλαυσης.

Η κατάδυση SCUBA είναι μια απίστευτα ασφαλής δραστηριότητα χάρη στις προσπάθειες των οργανισμών πιστοποίησης και της βιομηχανίας καταδύσεων να θέσουν την ασφάλεια στον πυρήνα των δραστηριοτήτων τους.
Η ασφάλεια είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα κάθε ατόμου που εμπλέκεται στην εκπαίδευση σας και θα το ζήσετε και θα το εκτιμήσετε από την πρώτη σας επαφή με την κατάδυση.
Κάθε μέρα, εκατομμύρια άνθρωποι κάθε ηλικίας απολαμβάνουν αυτήν την απίστευτα ικανοποιητική δραστηριότητα με απόλυτη ασφάλεια. Ελάτε να μάθετε να βουτάτε!

Δεν το βρίσκετε;

Υποβάλλετε την ερώτησή σας!