Είμαστε μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον τομέα της υποβρύχιας εκπαίδευσης και των καταδυτικών ταξιδιών. Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση, την πιστοποίηση και τη συνοδεία δυτών, είμαστε οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για να αποκτήσετε μια διασκεδαστική, αξέχαστη και άκρως ευχάριστη εμπειρία για εσάς και την ομάδα σας.
Team-Building Discover Scuba (Ανακαλύψτε την αυτόνομη κατάδυση)

Εάν πραγματοποιείτε εταιρική εκδήλωση στην Αθήνα, σας προσφέρουμε μια μοναδική δραστηριότητα για  να την προσθέσετε στις ομαδικές σας δραστηριότητες! Τα μέλη της  ομάδα θα ενημερωθούν για τη φύση της δραστηριότητας, τον εξοπλισμό και τη χρήση του, τους κανόνες ασφαλείας και στη συνέχεια θα οδηγηθούν για να γνωρίσουν τον υποβρύχιο κόσμο στα ρηχά και ανάλογα με το επίπεδο εμπιστοσύνης και ευκολίας που επιδεικνύουν, θα καταδυθούν σε βάθος έως και 3 μέτρα!

Πάντα με ασφάλεια, πάντα με προσοχή από τους εκπαιδευτές καταδύσεων, γιατί η διασκέδαση και απόλαυση είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας!

Περισσότεροι από 200 υπάλληλοι και εταιρικοί συνεργάτες έχουν ήδη απολαύσει αυτή τη μοναδική εμπειρία και είχαν μια υπέροχη επαφή με τον υποβρύχιο κόσμο!

Το καταδυτικό μας κέντρο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 50 δύτες σε ομάδες των 15 σε μια εμπειρία περίπου 3 ωρών που μπορεί να συνδυαστεί με γεύμα ή δείπνο στο τέλος της δραστηριότητας και έκδοση πιστοποιητικών συμμετοχής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!

Team-Building React Right (Μάθημα Πρώτων Βοηθειών)

Προσθέστε μια χρήσιμη και δυνητικά σωτήρια δεξιότητα! Βοηθήστε τα μέλη της ομάδας σας να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους όταν αντιμετωπίζουν ένα ατύχημα ή ιατρική έκτακτη ανάγκη καθώς επίσης και να προστατεύουν τον εαυτό τους. Η εκπαίδευση React Right εστιάζει στην οικοδόμηση αυτοπεποίθησης στους διασώστες και στην αύξηση της προθυμίας τους να ανταποκριθούν όταν αντιμετωπίζουν επείγουσα ιατρική κατάσταση.
Οι συμμετέχοντες στο μάθημα μαθαίνουν απλά να ακολουθούν βήματα για επείγουσα περίθαλψη και εξασκούνται στην εφαρμογή των δεξιοτήτων σε ένα μη αγχωτικό περιβάλλον μάθησης. Έχουμε να προτείνουμε διάφορες επιλογές, ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα και προσφορά!
Το μάθημα περιλαμβάνει:

  • Πρωτοβάθμια Φροντίδα (ΚΑΡΠΑ) – ανταπόκριση σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. ασθενείς οι οποίοι δεν αναπνέουν, δεν έχουν καρδιακό παλμό, μπορεί να έχουν τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, μπορεί να είναι σε σοκ ή έχουν σοβαρή αιμορραγία.
  • Δευτεροβάθμια Φροντίδα (Πρώτες Βοήθειες) – πρώτες βοήθειες που ανακουφίζουν από τον πόνο και μειώνουν τον κίνδυνο περαιτέρω βλάβης. αξιολόγηση μιας ποικιλίας τραυματισμών και ασθενειών, επίδεση και τοποθέτηση νάρθηκα.
  • Φροντίδα για παιδιά – δεξιότητες ειδικές για την παροχή βοήθειας σε βρέφη και παιδιά σε ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Έχει σχεδιαστεί για όσους εργάζονται με παιδιά ή είναι πιθανό να χρειαστεί να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που αφορούν νεαρά άτομα.
Team-Building Snorkeling (Κολύμβηση με μάσκα και αναπνευστήρα)

 Χαρίστε στην ομάδα σας μια αξέχαστη εμπειρία που δεν περιορίζεται στις δημοφιλείς (και συχνά υπερπλήρεις) δημόσιες παραλίες της Αττικής. Με τα ταχύπλοα σκάφη μας θα σας  μεταφέρουμε σε δυσπρόσιτες παραλίες, απομονωμένους όρμους δίνοντας σας  τη δυνατότητα να βουτήξετε με μάσκα και βατραχοπέδιλα  έχοντας θέα αρχαία μνημεία!

Κάντε μια αξέχαστη πρωινή, βραδινή ή ολοήμερη έξοδο έχοντας την επιλογή του pick-nick στην παραλία, με κρύα σνακ και αναψυκτικά. Εκτός από τη μεταφορά και τα σνακ / ποτά προσφέρουμε υποβρύχιες μάσκες, βατραχοπέδιλα και στολές  όταν χρειάζεται. Θα κολυμπήσετε κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των εκπαιδευμένων μας, οι οποίοι προσφέρουν βοήθεια και ασφάλεια στη δραστηριότητα. Βρείτε περισσότερα επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα!